WIE BEN IK

Mijn naam is Marius Pantophlet. Ik heb deze praktijk opgezet, omdat ik mijn passie voor het masseren graag wil delen met een breder publiek. Dit doe ik met veel enthousiasme en volle overgave. Ik heb een opleiding tot sportmasseur gevolgd en daarnaast allerlei massagecursussen gedaan, waardoor ik u diverse massages aan kan bieden.

Als sportmasseur ben ik ook verbonden aan een sportvereniging. Ik vind het heel belangrijk om een helpende hand te kunnen bieden aan mensen met lichamelijke klachten. Ook vind ik het fijn om mensen hun welverdiende ontspanning te geven, waarbij ik een luisterend oor heb voor zaken, die hen bezighouden.Hier wordt vanzelfsprekend heel discreet mee omgegaan. Sinds 2011 heb ik een praktijk aan huis. Het is ook mogelijk bij u op locatie te komen. Ook voor bedrijfsmassages kunt u bij mij terecht.

Ik nodig u van harte uit een kijkje op mijn site te nemen.

Comments are closed.