Blog

Snoepboom

blaauwebes 1bbc

 

Als je in de Betuwe woont, dan is het leuk om ook een fruitboom in je tuin te hebben. Het hoeft geen appelboom of perenboom te zijn. De blauwe blessenstruik vraagt een zure grond (turf), zon voldoende water en natuurlijk een beetje mest.
Meer informatie over de blauwe bes vind je op internet. Gewoon googelen!

Ik heb de mijne in een pot geplant omdat de grond hier bij mij in de Betuwe van klei is. Heel verstandig zei een klant die agrariër is.

Wil jij geen fruit uit eigen tuin?

nr 6

Posted in comfortwave Blog Posted on by Comfortwave | Leave a comment

Zomergroet

Yes, de zomer is er!  Het regent zo nu en dan en soms iets te veel. Des te meer reden om de zomer met al haar vreugde, zonneschijn en warmte feestelijk binnen te halen.

Doe jij mee?

Ga dan naar:http://www.comfortwave.nl/agenda/. Reserveer nu of stuur een bericht naar info@comfortwave.nl

Actiecode  = Zomergroet

Deze actie is geldig van 23 juni 2016 tot en met 14 juli 2016.

Een duo massage is alleen in de avonduren op aanvraag mogelijk.

Let op!

VOL =VOL

Comfortwave - Zomergroet adv2(1)

Posted in comfortwave Blog Posted on by Comfortwave | Leave a comment

Chiropractie Tiel

Sportmasseur Marius Pantophlet

Gepost op 17 Dec 2014

Vanaf 1 januari kunt u bij ons weer terecht voor sportmassage. Marius Pantophlet uit Tiel is sinds 2011 masseur en eigenaar van Comfortwave Massagepraktijk.

SportmasseurHij zal op de  maandagmiddag-avond en de vrijdagochtend in onze praktijk aanwezig zijn voor sportmassages. Naast sportmassage heeft hij zich verder geschoold als stoel- en wellness masseur. Tegelijkertijd is hij als verzorger / masseur bij een voetbalvereniging betrokken.

Sportmassage kan een goede aanvulling zijn op chiropractische behandeling. Daarnaast kan Marius met de informatie van uw persoonlijke chiropractor specifieker te werk. De chiropractoren hebben dan ook wekelijks overleg met Marius. Mocht u op genoemde dagdelen niet kunnen, dan kunt u altijd in zijn praktijk aan de Prinses Marijkelaan 15 in Tiel terecht.Voor meer informatie of het maken van afspraken neemt u zelf direct contact op met Marius. Kijk hiervoor op www.comfortwave.nl.

Posted in comfortwave Blog Posted on by Comfortwave | Leave a comment

Herfstwarmte

Een hotstone massage van 60 minuten voor €35,00

Bij de herfst zou je denken aan; open haard, wijn, thee, kaarsen, een goed boek lezen, natuurlijk veel regen, kou en de mooie herfstkleuren in de natuur.

Maar in mijn herfst mag een hotstone massage zeker niet ontbreken! Het is de perfecte overgang van de mooie zomermaanden naar de onstuimige herfsttijd.

Mijn herfstwarmte, een hotstone massage met etherische olie, geeft naast de heerlijke warmte van de stenen ook ontspanning, een positieve invloed op je hormonale balans en het activeert en stimuleert de bloedtoevoer naar je spieren.

Deze aanbieding is geldig tot het einde van de herfst, 20 december 2013.

Geef je zelf een cadeau………. en reserveer.

Op zaterdagen en zondagen alleen in overleg.

Posted in comfortwave Blog Posted on by Comfortwave | Leave a comment

Valentijnsdag Cupido Coupon

Valentijnsdag Cupido Coupon

Valentijnsdag is de dag van de liefde en de dag van vriendschap. Speciaal voor deze dag heb ik de Cupido Coupon. Hiermee zeg je: “Je bent me dierbaar. Ik gun je daarom tijd voor jezelf om je mentaal en lichamelijk te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
Cupido Coupon is een Hotstone massage of ontspanningsmassage naar keuze met gratis 15 minuten gezichtmassage of voetmassage.”
Ik help u graag deze dag speciaal te maken.

Deze actie is geldig van zondag 10 februari tot en met zondag 17 februari 2013.

Posted in comfortwave Blog Posted on by Comfortwave | Comments Off on Valentijnsdag Cupido Coupon