REFERENTIES

Beste Klant,

Bedankt dat u een referentie voor de lezers, toekomstige klanten en mij hebt achtergelaten.
Het sterkt mij in mijn werk en het kritisch kijken naar mijn eigen handelen!

Tot ziens!

Hoi , 5 maanden geleden bij CW begonnen vanwege mijn burn-out! Veel spanningsklachten van top tot teen. Marius is een masseur die luisterd naar je klachten en veel empathie heeft hoe hij je moet behandelen. De massages begonnen rustig en het was voor mij de eerste keer dat ik zelfs in slaap viel😀 sinds lange tijd De massages zijn echt een uur .. Tuurlijk spreken we af alvorens behandeling wat gaan we doen? Rustige massage of geleidelijke opbouw naar iets harder. De massage kamer is ook rustgevend en de handdoeken geven ook al een lekkere geur af. Ook heeft Marius een diversiteit aan verschillende massages. Voel me altijd weer een beetje herboren als ik zijn praktijk weer verlaat.. Voor iedereen heel veel massage plezier!!😁

October 13, 2019

Rob

Mike

Na bijna 7 jaar niet gesport te hebben door een blessure, heeft Marius me weer aan de praat gekregen. Nu toch weer 2x per week in de sportschool. Toch wel erg prettig. Dank je Marius.

April 01, 2018


Anne

Ik heb op mijn werk een heerlijke, maar ook goede/stevige stoelmassage gehad. Echt even een ontspannen moment, super!

September 18, 2017


Serdar

Sindskort behandeld Marius mijn rugklachten na een ongeluk. Je wordt als mens behandeld en krijgt de juiste aandacht. Na mijn vorige ongeluk heb ik verschillende fysiothrapeuten gehad maar geen 1 die gouden handen heeft als Marius. Mijn klachten worden met elke behandeling minder en hoop binnenkort klachtvrij door het leven te gaan weer ?

September 18, 2017


Peter Tromp

Ik heb van Marius een ontspanning massage als verjaardagskado gehad. Marius wist snel de “knopen” in mijn rug en nek te vinden en deze vervolgens vakkundig weg te masseren. Door zijn manier van communiceren valt hij in de categorie warme en prettige persoonlijkheid. De 5 of 10 “ritten” kaart is een beloning voor trouwe klanten en dus een interessante optie.

February 14, 2016


Rick Boons

De Ontspannings- en Hotstone massages van Marius zijn elke keer weer van een zeer hoog niveau. Ik raad de massages van Marius dan ook iedereen aan!

January 06, 2016


Frank vd Sluijs

Ik ben als account manager veel onder weg en zit veel aan verschillende tafel. Mijn schouders en nek zijn door Marius zeer vakkundig los gemaakt, wat mij meer ruimte geeft ik mijn nek en schouders. ( echt super)

Bij Marius bent u echt in vertrouwde handen. Een vakman puur sang.

Gr Frank

November 11, 2015


Hans Schrijner

Vandaag op de dag van de leerkracht werden we op de Floris Radewijnsz verwend met een stoelmassage. Heerlijk! Ik kan het iedereen en ieder bedrijf aanraden!

October 06, 2014


Norman

Heerlijk, alle stress uit je lichaam, alles weer soepel. Ik ga zeker nog meerdere malen terug.

June 30, 2014


Gerda

Ik ben al enige keren bij Marius geweest. Zoveel vakkennis heeft hij. Ben telkens weer verrast dat hij precies de pijnlijke plekken eruit haalt. Ik kijk telkens weer naar de behandeling uit. Het is gewoon fantastisch!

June 30, 2014 

Comments are closed.