REFERENTIES

Beste Klant,

Bedankt dat u een referentie voor de lezers, toekomstige klanten en mij hebt achtergelaten.
Het sterkt mij in mijn werk en het kritisch kijken naar mijn eigen handelen!

 

Tot ziens!

Mike

Na bijna 7 jaar niet gesport te hebben door een blessure, heeft Marius me weer aan de praat gekregen. Nu toch weer 2x per week in de sportschool. Toch wel erg prettig. Dank je Marius.

April 01, 2018


Anne

Ik heb op mijn werk een heerlijke, maar ook goede/stevige stoelmassage gehad. Echt even een ontspannen moment, super!

September 18, 2017


Serdar

Sindskort behandeld Marius mijn rugklachten na een ongeluk. Je wordt als mens behandeld en krijgt de juiste aandacht. Na mijn vorige ongeluk heb ik verschillende fysiothrapeuten gehad maar geen 1 die gouden handen heeft als Marius. Mijn klachten worden met elke behandeling minder en hoop binnenkort klachtvrij door het leven te gaan weer ?

September 18, 2017


Peter Tromp

Ik heb van Marius een ontspanning massage als verjaardagskado gehad. Marius wist snel de “knopen” in mijn rug en nek te vinden en deze vervolgens vakkundig weg te masseren. Door zijn manier van communiceren valt hij in de categorie warme en prettige persoonlijkheid. De 5 of 10 “ritten” kaart is een beloning voor trouwe klanten en dus een interessante optie.

February 14, 2016


Rick Boons

De Ontspannings- en Hotstone massages van Marius zijn elke keer weer van een zeer hoog niveau. Ik raad de massages van Marius dan ook iedereen aan!

January 06, 2016


Frank vd Sluijs

Ik ben als account manager veel onder weg en zit veel aan verschillende tafel. Mijn schouders en nek zijn door Marius zeer vakkundig los gemaakt, wat mij meer ruimte geeft ik mijn nek en schouders. ( echt super)

Bij Marius bent u echt in vertrouwde handen. Een vakman puur sang.

Gr Frank

November 11, 2015


Hans Schrijner

Vandaag op de dag van de leerkracht werden we op de Floris Radewijnsz verwend met een stoelmassage. Heerlijk! Ik kan het iedereen en ieder bedrijf aanraden!

October 06, 2014


Norman

Heerlijk, alle stress uit je lichaam, alles weer soepel. Ik ga zeker nog meerdere malen terug.

June 30, 2014


Gerda

Ik ben al enige keren bij Marius geweest. Zoveel vakkennis heeft hij. Ben telkens weer verrast dat hij precies de pijnlijke plekken eruit haalt. Ik kijk telkens weer naar de behandeling uit. Het is gewoon fantastisch!

June 30, 2014


Daniëlle

Als ik weer een afspraak heb gemaakt dan kan ik me er van tevoren al zo op verheugen. Ik kom zwaar aan en ga stukken lichter weg. Marius straalt rust en ontspanning uit en dan moet hij nog beginnen met masseren. Zo mooi om te zien en fijn om te mogen ervaren!

June 09, 2014


Marvin

Een masseur die weet wat hij doet! Ik ben al heel vaak behandeld en de massages zijn mij zeer goed bevallen. Totale ontspanning kan Marius wel voor zorgen. Goed voor het lichaam en geest! 100% een AANRADER!

June 09, 2014


Yvette

Vandaag een uitgebreide massage gehad van Marius (90 min). Gezien het feit dat ik twee banen heb die lichamelijk veel van mij vergen was ik erg toe aan een paar ervaren handen. Marius heeft me van top tot teen gemasseerd (alleen achterkant omdat daar de meeste problemen zaten) en het was heel plezierig! Ik voelde me stukken losser na de massage en alle knopen zijn vakkundig aangepakt. Hij gebruikt een aantal technieken om problemen aan te pakken waardoor het een effectieve massage was! Was heel voldaan na afloop...en moest ook wel even bijkomen voordat ik de rit weer terug naar Utrecht zou nemen.
Nogmaals dank Marius! Voor herhaling vatbaar!
Groetjes. Yvette

May 07, 2014


Dico de Jong

Marius heeft mij meerdere malen gemasseerd, hij is jaren de verzorger/masseur van ons team. Hij neemt echt de tijd voor zijn klanten en heeft er echt verstand van. Hij onderzoekt de klacht goed en verhelpt de klacht vrijwel direct.

Eventueel krijg je nog een oefening mee om er thuis nog aan te werken.

Echt een aanrader!!

November 06, 2013


Irene

Hoi Marius, Gefeliciteerd met je mooie website. Op basis van mijn ervaring (acuut rugprobleem) kan ik je van harte aanbevelen. Ik wens je veel succes met je praktijk! Hartelijke groet, Irene

February 19, 2013


Danielle

Ik heb zelden iemand ontmoet die zo'n rust uitstraalt! Wat een prachtige eigenschap! Dit maakt jou tot een fantastische masseur. Door jouw kunde kan ik zelfs ontspannen. Bedankt!!!

January 15, 2013


Tasika

Voor mijn verjaardag was ik heerlijk verrast met als cadeau een ontspanningsmassge. De massage was heerlijk en rustgevend. Dit zou ik iedereen aanraden om af en toe een massage te nemen om even te ontspannen. 19 November 2012

November 19, 2012 

Comments are closed.