REFERENTIES

Beste Klant,

Bedankt dat u een referentie voor de lezers, toekomstige klanten en mij hebt achtergelaten.
Het sterkt mij in mijn werk en het kritisch kijken naar mijn eigen handelen!

Tot ziens!

Marleen

Ik kom al een tijdje bijna wekelijks bij Marius. De massages helpen mij om wat beter te ontspannen en rustiger in mijn hoofd. Vaak sta ik snachts helemaal stijf van de nachtmerries, dat wordt vaak wat minder als ik een massage heb gehad van Marius. Ik kijk iedere week weer uit naar de massage, zelfs krijgt hij het voor elkaar dat ik bij hem in slaap val…. EN verder hebben we de meest leuke en ontspannen gesprekken…
Marleen van Tintelen

Vincent

Al een paar jaar iedere maand een heerlijke massage. Ik heb een hernia en het los masseren van de spieren helpt enorm en nu is de pijn zo goed als weg. Het is natuurlijk ook heerlijk ontspannend en Marius weet enorm goed je lichaam aan te voelen.

Rob

Hoi , 5 maanden geleden bij CW begonnen vanwege mijn burn-out! Veel spanningsklachten van top tot teen. Marius is een masseur die luisterd naar je klachten en veel empathie heeft hoe hij je moet behandelen. De massages begonnen rustig en het was voor mij de eerste keer dat ik zelfs in slaap viel? sinds lange tijd De massages zijn echt een uur .. Tuurlijk spreken we af alvorens behandeling wat gaan we doen? Rustige massage of geleidelijke opbouw naar iets harder. De massage kamer is ook rustgevend en de handdoeken geven ook al een lekkere geur af. Ook heeft Marius een diversiteit aan verschillende massages. Voel me altijd weer een beetje herboren als ik zijn praktijk weer verlaat.. Voor iedereen heel veel massage plezier!!?

Mike

Na bijna 7 jaar niet gesport te hebben door een blessure, heeft Marius me weer aan de praat gekregen. Nu toch weer 2x per week in de sportschool. Toch wel erg prettig. Dank je Marius.

Anne

Ik heb op mijn werk een heerlijke, maar ook goede/stevige stoelmassage gehad. Echt even een ontspannen moment, super!

Serdar

Sindskort behandeld Marius mijn rugklachten na een ongeluk. Je wordt als mens behandeld en krijgt de juiste aandacht. Na mijn vorige ongeluk heb ik verschillende fysiothrapeuten gehad maar geen 1 die gouden handen heeft als Marius. Mijn klachten worden met elke behandeling minder en hoop binnenkort klachtvrij door het leven te gaan weer ?

Peter Tromp

Ik heb van Marius een ontspanning massage als verjaardagskado gehad. Marius wist snel de “knopen” in mijn rug en nek te vinden en deze vervolgens vakkundig weg te masseren. Door zijn manier van communiceren valt hij in de categorie warme en prettige persoonlijkheid. De 5 of 10 “ritten” kaart is een beloning voor trouwe klanten en dus een interessante optie.

Rick Boons

De Ontspannings- en Hotstone massages van Marius zijn elke keer weer van een zeer hoog niveau. Ik raad de massages van Marius dan ook iedereen aan!


Frank vd Sluijs

Ik ben als account manager veel onder weg en zit veel aan verschillende tafel. Mijn schouders en nek zijn door Marius zeer vakkundig los gemaakt, wat mij meer ruimte geeft ik mijn nek en schouders. ( echt super)

Bij Marius bent u echt in vertrouwde handen. Een vakman puur sang.

Gr Frank

Hans Schrijner

Vandaag op de dag van de leerkracht werden we op de Floris Radewijnsz verwend met een stoelmassage. Heerlijk! Ik kan het iedereen en ieder bedrijf aanraden! No
 Yes

Comments are closed.